Paviljoen Strandbad Edam bezorgservice

Paviljoen Strandbad Edam bezorgservice 
In de verte een prachtig schouwspel van kitesurfers maar het terras van het Paviljoen ligt er nog verlaten bij. Binnen wordt er van donderdag t/m zondag wel  ’n paar uur heel hard gewerkt om de lekkerste maaltijden warm  te bezorgen. Naast de gewone bestellijst zal er voor de Paasdagen iets extra feestelijk besteld kunnen worden.                                    Paas brunch & Paas paviljoen tafel                                             


De bezorgservice zal een heerlijk complete Paas brunch bezorgen bij familie, ouders, opa’s en oma’s. Waardoor je deze Paasdagen op afstand dan toch een beetje samen kunt  genieten! Want voor jezelf bestellen kan natuurlijk ook! Vrolijk verpakt en zeer compleet met onder andere diverse luxe brood, vleeswaren, kaas, zoetwaren, omeletjes, eieren, gerookte zalm, fruitsalade, jus de Orange, tafeldecoratie & Paas chocolade voor  22,50 pp. 
Aan te vullen met een flesje feestelijke Prosecco.                               

Voor kinderen is er een aangepaste brunch samengesteld, met onder meer pannenkoekjes, paasbroodjes, zoetwaren, fruit , appelsap en een leuke  verrassing , 11,50 pp.                                 
Bezorging  op 1ste en 2de Paasdag tussen 9.00 – 11.30.                                                                               

De Paas Paviljoen tafel (soort rommeltafel) is een combinatie van vlees & vis en alles wordt heerlijk warm gebracht! Scholrolletjes, garnalen in de knoflookolie, biefstukreepjes pepersaus, scharrel kipsaté. Brood met kruidenboter, nasi, rodekool stamp, friet, aardappelgratin en salade voor 24,95 pp. Voor de liefhebbers aan te vullen met een flesje witte of rode wijn.   
Bezorging op 1ste en 2de Paasdag tussen 12.30  – 20.00.    Ook op Moederdag  wordt er thuis bezorgd: ‘liefs & lekkers. Meer informatie volgt binnenkort.         Het team van Paviljoen Strandbad is én blijft enthousiast. “Iedereen staat hier aan het einde van de winter te trappelen om weer volop aan het werk te kunnen. Knallen op het terras of in de keuken. Helaas loopt het dit jaar geheel anders. Onder het mom van ‘Niets doen is geen optie’  helpt een aantal medewerkers nu spontaan mee aan de bezorgservice. Het is leuk maar we kunnen niet wachten  totdat de deur weer 7 dagen per week opengaat en het ‘echte werk’ weer kan beginnen.” Vertelt Elsa Besseling.                                                                          
De Brunch en Paviljoentafel graag reserveren voor 11 april!  Voor info: www.strandbadedam.nl  of bel 0299-371523.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook