Parfumerie Marianne gaat na 38 jaar sluiten, salon blijft geopend

Parfumerie Marianne gaat na 38 jaar sluiten, salon blijft geopend

De knoop is doorgehakt, de parfumerie gaat sluiten en dat is zeker een moeilijke keuze voor Marianne Gorter. Met veel plezier runt zij de winkel en schoonheidssalon, gevestigd aan de Kleine Kerkstraat in Edam. De salon blijft op afspraak geopend.

In 1982 opende Marianne haar winkel, met de merken Gucci, Paco Rabanne, Marbert, Anne Klein, Rochas, Comme des Garçons en nog veel meer. “Het stond hier allemaal op de planken en ik heb het met heel veel plezier verkocht. De laatste jaren werk ik nog met de merken Guerlain en Payot, maar het is mooi geweest en het is tijd voor meer vrije tijd”, aldus Marianne Gorter.

De komende periode is het de bedoeling dat de gehele voorraad verkocht gaat worden met FIKSE KORTINGEN. In de winkel worden de geuren, huidverzorgingsproducten en make-up met verschillende kortingspercentages aangeboden. De artikelen zijn gemerkt met verschillende kleuren stickers. Van 10% tot 60%, korting op ALLES. De winkel is tot 31 december geopend.

De salon blijft open. “Na de uitverkoopperiode wil ik nog drie dagen blijven werken en alleen op afspraak, de winkelruimte blijft voorlopig leeg, mocht iemand een goed idee hiervoor hebben, laat het dan weten”.
www.parfumeriemarianne.nl

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook