Optimistisch over een nieuwe Optimist

De afdeling jeugzeilen van watersportvereniging de Zeevang is een bruisende club, waar steeds meer kinderen leren zeilen. Dankzij de inzet van een trouwe groep vrijwilligers en steun van de vereniging, groeit het aantal jeugdleden gestaag.

Hebben de jonge zeilers de optimistencursus van drie jaar doorlopen, dan stromen ze door naar de follow-up waar wordt gezeild met supersnelle tweemansbootjes, de zogenaamde RS Feva’s. De aanschaf van deze bootjes de afgelopen jaren, heeft ervoor gezorgd dat steeds meer jonge zeilers nog graag een paar jaar in de follow-up willen blijven zeilen. Zo kan het zomaar zijn dat u op een mooie avond een vloot snelle kleine bootjes over het IJsselmeer ziet raggen.

Al deze zeilers zijn begonnen in Optimisten. Daarvan zijn er inmiddels zijn een paar aan vervanging toe. Gelukkig kunnen we daarvoor een beroep doen op de clubkasactie van de Rabobank. Hebt u een rekening bij de Rabobank en draagt u het jeugdzeilen een warm hart toe, stem dan tot en met 14 op onze vereniging! Ga naar clubkascampagne.nl en stem op ons.

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook