Oproep voor zichtbaarheid BOA’s en politie vindt gehoor

Donderdag 4 november heeft de VVD tijdens de raadsvergadering aandacht gevraagd voor de hardnekkige overlast in het Middengebied in Volendam en de Singelwijk in Edam.
Die oproep was nodig omdat de maatregelen die door de gemeente al genomen zijn wel iets hebben bereikt, maar nog niet de gewenste drastische vermindering van overlast die de VVD graag wil.

BOA’s en politie langer bereikbaar en zichtbaar in wijken en buurten
De overlast vindt vaak plaats op dagen en tijden dat BOA’s en ook politie minder beschikbaar zijn zoals ’s avonds laat en ‘s nachts in het weekend.  VVD-fractievoorzitter Emile Karregat  heeft burgemeester Sievers gevraagd te onderzoeken of inzet en prioriteit van werkzaamheden van BOA’s en politie zo zijn aan te passen dat dit leidt tot betere zichtbaarheid in deze buurten waardoor een drastische vermindering van het aantal overlastklachten ontstaat.

Rust moet terugkeren in Middengebied en Singelwijk
De burgemeester was het met de VVD eens en heeft in een reactie toegezegd met volle kracht te werken aan het verminderen van de overlast. De VVD ziet dat als een stapje vooruit, maar blijft het op de voet volgen totdat de rust, zeker in de buurten Middengebied en Singelwijk, daadwerkelijk en langdurig terugkeert.

Heeft u overlastklachten of suggesties hoe dit op te lossen dan kunt u ons altijd bereiken via email: info@edamvolendam.vvd.nl

Fractie VVD Edam-Volendam
Emile Karregat, Dorèthy van Raaij, Jan-Jaap Surie, Elma de Koekkoek en Frank Zwarthoed
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook