Oproep: het Damslagfonds sponsort kinder-zomer-activiteiten!

De lente is begonnen en dat betekent dat er weer veel zomeractiviteiten worden gepland.  Het Damslagfonds sponsort activiteiten voor kinderen tot en met 16 jaar.

Twee keer per jaar, in mei en oktober, komt het Damslagfonds bij elkaar. Alle tot dan toe binnengekomen aanvragen voor sponsoring worden dan besproken en er wordt bepaald hoeveel geld er voor de komende periode beschikbaar is. Vandaar de oproep om nu een aanvraag voor sponsoring te doen. Heb je een concrete activiteit gepland voor kinderen in de gemeente Edam-Volendam, kijk dan snel op www.damslagfonds.nl. Hier vind je ook het aanvraagformulier. Wijst zich vanzelf!

In oktober volgt een nieuwe ronde met nieuwe kansen! Benieuwd welke activiteiten worden gesponsord: van alle gesponsorde activiteiten is een verslagje met foto beschikbaar op Damslagfonds.nl.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook