Open repetitie Popkoor ‘Afslag Edam’

Popkoor Afslag Edam houdt op 9 april aanstaande een open repetitie in de Singel, Burg. Versteegh¬singel 5b in Edam. Onder leiding van onze enthousiaste dirigent Frank Keijzer, en begeleiding van Timme Hazelhoff, piano, oefenen we ons repertoire. Wie interesse heeft is welkom om te kijken, te luisteren en mee te zingen. Vooral belangstellenden voor bariton en sopraan zijn welkom. Aanvang: 20.00 uur. We hopen dat onze bezoekers net zo enthousiast worden als wij al zijn!
Open repetitie Popkoor Afslag Edam

27 januari De Singel

Open repetitie Popkoor Afslag Edam

 

Laat je ’s ochtends in de badkamer altijd de tophits aan jouw douchetegels horen? Bewonderende blikken van jouw buren maar verder geen publiek? Dan is dit jouw kans.

Het driestemmige popkoor Afslag Edam is op zoek naar nieuwe leden. Op dit moment telt het koor zo’n 45 leden en zoekt versterking. Daarom opent het koor haar deuren op woensdagavond 27 januari vanaf 20.00 uur in De Singel in Edam. Je bent van harte welkom om vrijblijvend te komen luisteren en/of mee te doen.

 

Tenor of bas, alt of sopraan: iedereen mag deelnemen. Het repertoire van Afslag Edam is heel breed maar vooral georiënteerd op de betere popmuziek uit de zestiger, zeventiger en tachtiger jaren. Van rock, pop tot close harmony.

 

De dirigent Joep van der Oord heeft zijn sporen verdiend met lesgeven en het begeleiden van diverse koren. Onder zijn enthousiasmerende leiding geeft hij het koor een geheel eigen geluid en haalt hij het beste uit de koorleden naar boven.

 

Kom langs op woensdag 27 januari om 20.00 uur in De Singel op de Burgemeester Versteeghsingel 5A, 1135 VT in Edam om kennis te maken en mee te zingen. De sfeer is informeel en na afloop is er gelegenheid om samen de kelen te smeren in de gezellige bar.

 

Afslag Edam repeteert iedere woensdagavond in De Singel van 20.00 uur tot 22.00 uur. Je kan natuurlijk ook langs komen op een van de andere avonden.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Anke Niculescu, telefoonnummer 0299-372209 en en kijken op www.afslagedam.nl

 

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook