Open huis bij Afscheidskamer Edam

Uitvaartverzorging UEV is al 80 jaar verbonden met Edam en omgeving. Dit najaar werd de locatie aan de Grote Kerkstraat 57 vernieuwd en ingericht als Afscheidskamer. Het team van UEV houdt op donderdagmiddag 21 september daarom een Open huis voor het publiek. Iedereen is van harte uitgenodigd om tussen 16.00 en 19.00 uur een kijkje te komen nemen.

‘UEV’ verzorgt uitvaarten in Edam, Monnickendam en in de wijde omgeving. Sinds 2003 nam Robert Kreuning het stokje over van Ruud Bakker. Kreuning, zoon van een koster uit Hilversum, werkt onder meer samen met zijn vaste collega Marianne Zeegelaar.

Afscheidskamer Edam
De vernieuwde afscheidskamer in Edam is en blijft een persoonlijke, sfeervolle en kleinschalige opbaargelegenheid. Hier vindt de familie privacy en rust en zijn altijd de juiste faciliteiten voorhanden. Deze afscheidskamer in hartje Edam biedt ruimte voor rouwbezoeken of bijvoorbeeld bescheiden avondwake of condoleance.

Het persoonlijke afscheid
Daarnaast is het de locatie om een uitvaart goed te bespreken. Om het afscheid aan te laten sluiten bij de wensen, ideeën, overtuiging en smaak van de familie. Uitvaartverzorging UEV biedt informatie en inspiratie voor een waardevolle herinnering.
Voor nadere inlichtingen: Uitvaartverzorging UEV, tel. 0299 - 37 16 87. info@uitvaartverzorging-uev.nl    |    www.uitvaartverzorging-uev.nl
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook