Op Paviljoen Strandbad is het altijd een feest

Op Paviljoen Strandbad is het altijd een feest

Met rondom zicht over het water is Paviljoen Strandbad in Edam een unieke plek voor het vieren van een feestje. Klein en intiem of groots en uitbundig, de mogelijkheden zijn onbeperkt.

Bedrijfsleider Menno Garms en uitbater Elsa Besseling hebben het 9de zomerseizoen er alweer opzitten in deze prachtige locatie direct aan het Markermeer. “Steeds meer gasten weten ons te vinden, de een komt drie maal in de week voor ’n koppie tijdens de wandeling, de ander komt elke zondagmiddag met de familie lunchen” vertellen Menno en Elsa enthousiast.                                                                     

In de zomer heerlijk op het terras maar nu ook in de winter een prima uitvalsbasis voor een frisse neus en een warm  onthaal.                                                                                                           

Feestjes vieren, arrangementen op maat                                                                                                                                                                  

Gezellig samenzijn kan uitstekend op deze locatie. Een groot bedrijfsfeest, verjaardag, trouwerij, familiebrunch of een aangeklede borrel, wij maken voor elke aanvraag vrijblijvend een uniek voorstel, geheel aangepast naar eigen smaak, voorkeur en budget.                                                                                       

Jeugd
Kinderen zullen zich niet snel vervelen met de speelmogelijkheden buiten, spelletjes en tekenen in de speelhoek. Frietjes, snack, tosti’s en pannenkoeken, ook voor de kleintjes is er voldoende keuze op de menukaart. De opkomst van geboortefeesten is ook groot, ouders kiezen er vaker voor om buitenhuis hun baby aan vrienden/kennissen/buren/familie te showen, alles in een keer klaar, geheel verzorgd, inclusief de roze of blauwe versiering. ”Vorige jaar heeft Noppes kringloop hier een groot feest gegeven, ruim 400 man, de Marken Express meerde naast het restaurant aan en verzorgde tochtjes op het water, live muziek, een DJ, een groot buffet en het was die dag prachtig weer. Een feest om trots op te zijn!” aldus Menno. Elsa: “Maar ook voor ‘n kleine verjaardaglunch doen we net zo hard ons best, het geeft namelijk een enorme voldoening als de mensen tevreden zijn”  

Paviljoentafel   

                                                                                                                                                                    

Wat in Volendam doorgaat als een ‘rommeltafel’ wordt hier een ‘Paviljoentafel’ genoemd. Een keuze van lekkers op warmhouders gepresenteerd, ieder pakt wat hij/zij lekker vindt. Brood met kruidenboter en tapenade, satéstokken, spareribs, biefstuk, zalm, garnalen, nasi, friet, salade, voor ieder wat wils dus en zeker geschikt als er iets te vieren valt, € 24,95 pp.                                                    

Wees welkom en geniet! Reserveren: 371 523 – Informatie feestjes mail aub: info@strandbadedam.nl  - www.strandbadedam.nl –


 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook