Online Gin & Tonic proeverij

De Prinsenbar, Thomas Café en De Beurs Eten & Drinken organiseren in samenwerking met Slijterij De Stient en De Monnik Dranken een online Gin & Tonic proeverij.

Aanstaande zaterdag 10 april om 20.00 uur is hét moment voor de G&T liefhebbers om in te schakelen op onze livestream. Ambassadeur Ronald Anneveldt verzorgt een mooie presentatie waarin hij mensen meeneemt naar de herkomst van de soorten gin en alle informatie die hierover verteld kan worden. Hij laat de ‘perfect serve’ van het razend populaire drankje zien. Aan de mensen thuis om het drankje op dezelfde wijze na te maken, te luisteren, ruiken, proeven en vooral genieten. Na elke uitleg is het tijd om te proeven. In deze “pauzes” kunnen mensen meedoen met een pubquiz gemaakt door Ben Hildesheim.

Tijdens deze proeverij worden 6 verschillende gins geserveerd met verschillende soorten Fever-tree tonic en diverse garnituren. Denk hierbij en frisse fruitsoorten zoals limoen, citroen en rood fruit, maar ook aan kruidige garnering zoals tijm en laurier. Is je Interesse gewekt? Kom dan in actie en bestel snel jouw G&T pakket bij een van de deelnemende horeca gelegenheden. Een pakket kost €30,- per persoon. Tevens is er de mogelijkheid om een bijpassende combinatie van hapjes te bestellen voor €17,50 per persoon.

Wilt u reserveren? Bel ons dan even! 06-25040860, 06-23103211, 06-53932052.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook