Ondernemers - Wie zijn wij!

1. Wie zijn wij:
Symfonie uitvaarten, een kleinschalig uitvaartbedrijf van Fleur van Duin (Edam) en Carla Bleesing (Beemster). Wij begeleiden nabestaanden bij het vormgeven van een persoonlijk afscheid van hun dierbare, in vrijheid en dus met creativiteit. 

2. Trots op:
Ik ben er trots op dat we met elke familie steeds samen op zoek gaan naar wat juist deze overledene zo speciaal maakt en hoe we in het afscheid daar recht aan kunnen doen. Er is nooit een vast stramien. Het is heel bijzonder om in een heel korte, intense periode zo dichtbij de kwetsbaarheid maar ook de kracht van nabestaanden te mogen komen.

3. Voorziet u nog groei in de toekomst:
Carla en ik zijn helemaal niet uit op verdere groei. Eigenlijk zijn we juist heel tevreden met onze kleinschaligheid, omdat we herkenbaar zijn en vertrouwen genieten van de families die een beroep op ons doen.

4. Wensen voor de nabije toekomst:
Ik hoop heel erg, dat we op enig moment weer op een intieme manier met elkaar kunnen omgaan. Juist mensen in rouw hebben – meer dan woorden – een arm om hun schouder, een omhelzing nodig.

5. Als ik in het gemeentebestuur zat, dan…..
Zou ik me vooral richten op jongeren en hun toekomstperspectief. Dan gaat het onder andere om duurzaamheid en goede en betaalbare huisvesting.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook