Oliebollenverkoop Bosvolk!

Oliebollenverkoop Bosvolk!

Het is bijna weer zover, het einde van het jaar komt in zicht en dat is voor de enthousiaste bestuursleden en vrijwilligers van Stichting Bosvolk weer alle reden om bijeen te komen en aan oliebollen te gaan denken. De voorbereidingen zijn in volle gang, om de oliebollendag wederom tot een groot succes te maken!

Stichting Bosvolk verkoopt alweer enige jaren (traditie)getrouw oliebollen vanuit Café De Harmonie, om zo het leukste kamp van Nederland te steunen! De opbrengst komt volledig ten goede aan het tot in onze Edamse aderen stromende en in onze harten opgenomen: Bosvolkkamp!

Al sinds de jaren 40 gaat de Edamse jeugd erop uit en ook het komende jaar willen wij er natuurlijk weer voor zorgen dat er een prachtig, avontuurlijk en vooral gezellig jeugdkamp naar Woudenberg gaat. Dus kom 31 december naar de Harmonie om oliebollen te kopen, ze zijn ook vooraf te bestellen.

Voor de kinderen is er enig vermaak geregeld, ouders kunnen een glaasje glühwein kopen en de succesfactor van vorig jaar, warme chocomel met slagroom en een feestelijke topping ….het is allemaal weer geregeld!

Vooraf oliebollen bestellen kan door te mailen naar info@bosvolk.nl of te bellen, sms-en of appen naar 06-83341234!

We zijn geopend op 31 december van 8:00 tot 15:00 uur en gestationeerd in de Harmonie Edam op de Voorhaven 94. De oliebollen kosten € 0,99 per stuk, 10 voor € 8,50!


 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook