Oliebollenactie voor rieten stoelen Grote Kerk

Oliebollenactie voor rieten stoelen Grote Kerk

Ook dit jaar kunt u weer op Oudejaarsdag in de Grote Kerk van Edam van 9.30 tot 15.00 uur heerlijke verse oliebollen en beignets kopen. Ook zijn glutenvrije oliebollen te bestellen. Live muziek is er vanaf  ca 11.00 uur: John & Jaye Vickers (muziekwinkel Edam) van Klezmerpolitan zorgen voor extra sfeer.
Elders in deze Stadskrant vindt u het bestelformulier. Maar bestellen kan ook heel makkelijk via www.grotekerkedam.nl. De zak met oliebollen of beignets én verse koffie staat dan voor u klaar!
5.000 euro nodig!
Van de ruim € 4.200 aan opbrengsten van vorig jaar kon de verwarmingsinstallatie van de Middeleeuwse Librije vernieuwd worden. Hierdoor krijgt vocht geen greep op de eeuwenoude boeken. Dit jaar staan nieuwe zittingen van tientallen rieten stoelen in de kerk op de rol. We gaan dit jaar voor € 5.000!

Want wie wil niet dat het interieur tijdens concerten, begrafenissen en kerkdiensten er verzorgd uitziet? De Grote Kerk is ten slotte van ons allemaal… Tot ziens op Oudejaarsdag!
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook