Nu ook zondagmatinee bij toneelvereniging ‘Aurora’

Toneelvereniging ‘Aurora’ uit Warder doet dit seizoen een proef met een middagvoorstelling. Behalve op vrijdag- en zaterdagavond zal de voorstelling nu ook op zondagmiddag gespeeld worden. De voorverkoop voor de najaarsuitvoeringen is op donderdag 31 oktober en 7 november (19.00 – 20.00 uur) in de Oude School, Warder 128. Het is niet mogelijk om telefonisch of per mail te reserveren.

Tijdens de voorverkoop is er ook mogelijkheid om te reserveren voor het theatermenu in de Oude School.
De najaarsuitvoeringen zijn op vrijdag 29, zaterdag 30 november (20.00 uur) en zondag 1 december (14.00 uur) in de Oude School. Opgevoerd wordt: “Wie is hier nu gek?!”, een komedie door Rob van Vliet.

Het stuk speelt zich af in een kliniek waar we een wonderlijke combinatie van therapeuten en patiënten aantreffen. De bedoeling is dat de patiënten genezen, maar gaat dat wel lukken met de aanpak van de therapeuten? Dan komt er ook nog een journaliste die een artikel gaat schrijven over de kliniek. Hoe loopt dit af?

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook