November – de maand van ‘Nederland Leest’

Dit jaar staat Nederland Leest in het teken van het thema Over de grens. Bibliotheek Waterland organiseert daarom de hele maand november verschillende activiteiten rondom reizen.

Voor de leden/bezoekers van de bibliotheek ligt het gratis boek De Wandelaar van Adriaan van Dis klaar. In de maand november zijn er diverse lezingen, workshops en activiteiten. Op 2 november wordt afgetrapt met Sara Kee die ons meeneemt op een filosofische reis. Je kunt deze maand ook de Verteltuin van Marijcke Faas meemaken, adembenemend luisteren naar Tim Voors die zijn boek Niet Alleen bespreekt en jezelf onderdompelen in het Japanse Bosbaden in de Bibliotheek. Er is zelfs een speciale Leesclub rondom het boek De Wandelaar.
Kijk voor het volledige activiteitenoverzicht op www.bibliotheekwaterland.nl

Lezing in Edam
In de bibliotheek van Edam zal directeur bibliotheek Waterland en Japan-kenner Norbert van Halderen tussen 10.30 en 11.30 uur spreken over het boek Bosbaden, je brein ruimte geven aan je dromen om los te komen van de drukte van alledag. De verbondenheid met de natuur geeft de mens hernieuwde energie. Van Halderen maakt een vergelijking tissen Bosbaden en Boekbaden.
Toegang gratis. Meld je aan via de website!
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook