Noord-Holland stapt over op digitale tv

Noord-Holland maakt in de nacht van maandag 23 maart op dinsdag 24 maart aanstaande de overstap van analoge naar volledig digitale televisie. Andere steden in Noord-Holland, Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Hilversum, Purmerend en Zaandam hebben vorig jaar februari de digitale overstap al gemaakt. Ziggo startte in maart 2018 met het omschakelen van analoge naar volledig digitale kabel-tv.

Via digitale kabel-tv levert Ziggo overal televisie in digitale kwaliteit aan al haar klanten, alleen niet iedereen maakt daar al gebruik van. Verreweg het grootste deel van de klanten kijkt al wel volledig digitaal tv. In elke regio informeert Ziggo de klanten ruim van tevoren over het moment van de omschakeling in hun buurt.

Ziggo-klanten, in Edam-Volendam veruit in de meerderheid, kunnen zelf controleren of ze al digitaal televisiekijken. Dit kan door de televisie op kanaal 14 te zetten. Verschijnt de zender Ziggo Sport in beeld, dan kijkt men al digitaal. Is er op dat kanaal een andere zender te zien, dan wordt er nog analoog gekeken. In dat geval kan de klant via ziggo.nl/schakelmee meer informatie vinden over hoe mee te schakelen.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook