Nog plek bij de computercursus in de Bibliotheek Volendam

De afgelopen maanden zijn er al enthousiast groepjes van start gegaan en maart kunnen er weer nieuwe cursisten aan de slag. Eind maart start er weer twee groepen met een nieuwe computercursus voor de beginners in de Bibliotheek Volendam.
Inhoud van de Computercursus; kennismaking met de computer: Wat kun je met een computer, wat is een bureaublad, hoe werkt de muis, en welke functie zitten er op het toetsenbord? Daarna vensters openen, documenten maken, kopiëren, illustraties invoegen en e-mails versturen. Tenslotte wordt de e-overheid behandeld: bijvoorbeeld informatie opzoeken via internet van de gemeente of digitale formulieren invullen van het UWV, maar ook hoe je de belastingaangifte kunt afhandelen met de computer.
De computercursus voor beginners start op maandag 25 maart en er start een cursus op vrijdag 29 maart van beiden cursussen zijn van 10.00 – 12.00 uur in de Bibliotheek aan de Foksiastraat 10 Volendam. Deze cursus bestaat uit 9 ochtenden en de groep is niet groter dan 8 personen. Deelname kost €¬ 32,50 voor leden Bibliotheek Waterland en € 40,- voor niet-leden Bibliotheek.
Aanmelden kan alleen van te voren en via bibliotheekwaterland.nl en in de bibliotheek zelf.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook