Nieuws van Weggeefwinkel Edam

Helaas kan in verband met het Coronavirus de geplande Creatieve markt op 28 maart niet doorgaan. Of de weggeefdag op 18 april door kan gaan is nog niet bekend.

Tot 6 april kunt u geen spullen inbrengen bij de Weggeefwinkel. Stella Mars: “We hopen zo snel mogelijk onze werkzaamheden weer op te pakken, kijk voor meer informatie op Facebook.com/weggeefwinkeledam of weggeefwinkeledam.nl”

 
Nieuws van Weggeefwinkel Edam

Tijdens de Waterdag heeft het Kinderpannenkoekenrestaurant in de Diaconietuin heel veel pannenkoeken verkocht. Een deel van de opbrengst is gedoneerd aan de Weggeefwinkel. De mensen van de Weggeefwinkel willen iedereen die zich hiervoor heeft ingezet heel hartelijk danken voor dit leuke initiatief!
Naarmate de Weggeefwinkel groeit nemen de kosten ook toe. Denk hierbij aan transportkosten, kosten voor folder- en reclame materiaal, kantoorartikelen etc. We kunnen het geld dus goed gebruiken
Op de Waterdag heeft de Weggeefwinkel zelf ook niet stilgezeten. Op initiatief van de organisatie van de Waterdag mochten wij de spullen die na afloop van de markt aangeboden werden bij de container op de Nieuwehaven voorsorteren. Op deze manier zijn er weer heel veel mooie spullen vergaard voor de winkel.
De volgende weggeefdag zal zijn op: Zaterdag 4 oktober van 12.00 tot 15.00 uur in de Singel in Edam. Als u nog spullen voor ons heeft, kunt U dat afgeven op de Jan Hoeckstraat 7, tel: 350 266.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook