Nieuwe invulling gemeentehuis Oosthuizen

Nieuwe invulling gemeentehuis Oosthuizen

Na jarenlange leegstand wordt het voormalige gemeentehuis in Oosthuizen verkocht en krijgt het een nieuwe bestemming.

Er komt een gezondheidscentrum waar huisartsen, apotheek, fysiotherapie en tandarts(en) zich gaan vestigen. De aanwezige ruimten van het consultatiebureau en het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) blijven in het pand. In de lage vleugel van het gebouw komt een restaurant (horeca, pizzeria, cafetaria).

Gezellig, levendig plein
De VVD is heel blij dat het leegstaande pand eindelijk een goede en gewenste invulling krijgt. En de inwoners hebben daar ook iets aan. Het houdt het centrum van Oosthuizen levend en vitaal. Ook de invulling van horeca/restaurant zal daar aan bijdragen.Opknappen plein en buitenruimte
De gemeente gaat bewoners en andere belanghebbenden actief betrekken bij de plannen om het  plein en omliggende buitenruimte (de parkeerplaatsen) op te knappen. Daarvoor reserveert de gemeente voldoende geld.
Volgende week zal de gemeenteraad hopelijk instemmen met verkoop van het pand waarna de renovatie snel van start kan gaan.

VVD Edam-Volendam, Emile Karregat, Dorèthy van Raaij, Jan-Jaap Surie
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook