Nieuwe editie Weggeefwinkel Edam

Op zaterdag 13 april is er weer een weggeefdag in buurthuis de Singel. Een mooie gelegenheid om voor de lente je garderobe aan te vullen of wat leuke spulletjes in huis te halen voor de Paasdagen!
Natuurlijk hebben we ook weer volop keukenartikelen, boeken en alles om je huis gezellig te maken.
De weggeefdag is open van 14.00 tot 15.30. Daarnaast worden er wekelijks grotere spullen verloot op onze facebooksite. Voor degenen die geen Facebook hebben of willen, zijn we van plan om een proef te doen met een appgroep, waardoor je ook zonder Facebook mee kunt doen met de verlotingen. Heb je interesse hiervoor, dan kun je een appje sturen naar het mobiele nr. van de weggeefwinkel: 0612583049. Je wordt dan aan de appgroep 'verlotingen' toegevoegd.
Voor het organiseren van een weggeefdag hebben wij veel hulp nodig. Gelukkig kunnen we daarbij rekenen op een grote groep vrijwilligers, maar voor het zware werk kunnen wij nog wel wat sterke mannen of vrouwen gebruiken. Het gaat daarbij om het sjouwen van dozen en het klaarzetten en opruimen van tafels. Die sjouwmomenten zijn van vrijdagavond van 19.00 tot 20.00 en zaterdagmiddag van 15.30 tot 16.00. Mocht u zin hebben om ons daarbij te helpen, dan bent u van harte welkom. 
Tot slot: Goede spullen die niet vies of kapot zijn, kunt u brengen naar Jan Hoeckstraat 7. Grotere artikelen kunt u ook zelf aanbieden via onze facebookpagina. We hopen u weer in grote getale te mogen verwelkomen.

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook