Nieuwe dienstregeling EBS Waterland

Vanaf nu rijdt EBS in regio Waterland volgens een nieuwe dienstregeling. Voor de meeste bussen veranderen dan de vertrektijden. Ook gaan buslijnen vaker rijden en rijden de nachtlijnen weer. Alle plaatsen in de regio zijn dan vaker en nog makkelijker te bereiken. De frequenties van alle buslijnen zullen toenemen.

In de spits stoppen de bussen dan 6 tot 8 keer per uur bij de verschillende haltes. Ook gaan nachtbuslijnen N1, N4, N10 en N14 weer rijden. Net als de scholierenlijnen (610, 614). Buslijn 610 krijgt een nieuwe dienstregeling, waarbij rekening is gehouden met de nieuwe schooltijden van het Don Bosco College in Volendam.

De buurtbussen 413, 416 en 419 rijden nog niet. Het is op dit moment nog niet bekend wanneer de bussen weer wel kunnen gaan rijden. “We adviseren reizigers om de website ebs-ov.nl in de gaten te houden voor informatie. Stapin!”

Het nieuwe rijden
Door de coronamaatregelen zijn veel dingen veranderd. Dat geldt ook voor het openbaar vervoer. Met de campagne ‘Stapin! Het nieuwe reizen’ maakt EBS haar reizigers op een toegankelijke manier attent op mogelijkheden voor verantwoord en prettig reizen.

Voor instappen en kaartverkoop
EBS plaatst hygiëneschermen in de bus bij de chauffeurscabine. Naar verwachting kunnen reizigers in de loop van september weer overal voor in de bus instappen. Het is vanaf dan ook weer mogelijk om in de bus een kaartje te kopen. Het dragen van een mondkapje voor reizigers vanaf 13 jaar blijft verplicht. Meer informatie over de wijzigingen en de dienstregeling met de vertrektijden is te vinden op ebsov.nl.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook