Nieuw recreatiepark Landal Volendam in eindfase

Nieuw recreatiepark Landal Volendam in eindfase

Stratenmakers zijn nog bezig en de tuinen worden nog ingericht. Maar het einde is in zicht voor aannemer Van Wijnen Recreatiebouw. Aan het Slobbeland in Volendam opent Landal binnenkort een nieuw park met in totaal 42 vakantiehuizen.

Ondanks de coronacrisis is het de bedoeling dat nog deze zomer het park open gaat. De huisjes zijn verkocht aan particulieren, nog enkele staan te koop. Landal zelf verhuurt de woningen voor de eigenaren.

Markermeer
De woningen en appartementen in ‘Waterlandse stijl’ zijn bedoeld voor gezinnen of groepen van vier tot zes personen. Een aantal hiervan kijkt uit op het Markermeer. Aan de andere zijde is het uitzicht minder spannend. Hier staan de loodsen van onder meer Timmerfabriek Volendam. Het voormalige eiland is goed zichtbaar.  De huisjes staan grotendeels gegroepeerd rond een binnentuin.

Eerste verhuur
De beukhaag is net geplaatst en de restafvalbakken staan keurig aan de oostkant gestationeerd. Een werknemer vertelt dat hopelijk in juli de eerste huisjes worden bewoond. “Die staan nu al op de site van Landal.”


 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook