Nieuw onderkomen jazzclub Mahogany Hall valt in goede aarde!

Nieuw onderkomen jazzclub Mahogany Hall valt in goede aarde!

Terwijl afgelopen zaterdag Hans Dulfer als eerste artiest een geweldig optreden weggaf in het nieuwe onderkomen van jazzclub Mahogany Hall, was de zaal een kleine week daarvoor al ingewijd tijdens de Open Dag. Op deze middag stroomde de zaal snel vol met geïnteresseerde jazzliefhebbers die zagen ‘dat het goed was’.

Voor zowel het bestuur van Strandbad BV als de jazzclub is het een flinke uitdaging geweest. In relatief korte tijd is het voormalige restaurant de Zuiderzee getransformeerd tot een nieuw onderkomen voor de unieke jazzclub, die een derde hoofdstuk toevoegt aan haar lange ruim 50-jarige bestaan.

Hoewel met nostalgie afscheid is genomen van het Strandbad paviljoen, worden de voordelen van een de nieuwe accommodatie gekoesterd, bleek tijdens de opening. Een eigen vaste ruimte, zonder jaarlijkse verhuizing, met een goede akoestiek en misschien nog iets meer ruimte om het publiek te herbergen. “Ook het zicht op het podium is zo veel beter”, verwoordde bestuurslid en programmeur Koos Roskam het breed gedragen gevoel.


 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook