Neem een engel mee.

Neem een engel mee.

Engelen zijn er in alle soorten en maten. Er zijn hele grote en er zijn hele kleine engelen. Er zijn beschermengelen, aartsengelen, koorengelen, engelen voor aan de muur, voor mee op reis en de komende weken hangen ze in kerstbomen en boven kerststalletjes. In onze doorgaans onverschillige wereld zijn ze ongekend populair, je komt ze overal tegen in de openbare ruimte. Tijdens de kerstsamenzang op 16 december in de Grote Kerk in Edam staan engelen centraal. Zonder engelen geen Kerstmis, immers! De Raad van Kerken Edam-Volendam nodigt iedereen uit, ongeacht religieuze achtergrond, leeftijd en gezinssamenstelling, om samen kerstliederen te komen zingen en te luisteren naar kerstverhalen en de koperen klanken van de Koninklijke Edamse Fanfare. Wanneer u een engel in huis hebt, een beeldje of afbeelding, neem die dan mee; dan is het feest compleet.
De kerstsamenzang begint om 16.00 uur, is in de Grote Kerk te Edam en Gré Hoogland is onze gastvrouw. Nadien wordt glühwein en warme chocomel geschonken en is er koek en zullen we elkaar ontmoeten.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook