Nederlandse Hartstichting zoekt collecteorganisator in Edam

Na 20 jaar wil Annie Breed van de Lingerzijde haar functie als collecte organisator voor de Nederlandse Hartstichting neerleggen. Dit jaar zal zij voor de laatste keer de collecte regelen. De Nederlandse Hartstichting is daarom op zoek naar iemand die deze taak wil overnemen.

De collecte organisatie in Edam is prima op orde, er zijn collectanten en de looproutes zijn vastgelegd en er is een wijkhoofd. Er is nu nog iemand nodig die de collectematerialen bestelt, verspreidt en na afloop de financiële afwikkeling verzorgt.

Eén op de drie Nederlanders wordt getroffen door hart en/of vaatziekte. Dus is er geld nodig voor onderzoek, voorlichting en preventie en het verbeteren van de patiëntenzorg. De Hartstichting is volledig afhankelijk van giften uit de samenleving en daarom is het van belang dat er in de jaarlijkse Hartweek in april overal wordt gecollecteerd, ook in Edam.

Annie Breed zal haar opvolger inwerken en vanuit de Nederlandse Hartstichting is begeleiding en ondersteuning gewaarborgd. Belangstelling?
Neem dan contact op met José Bosdijk, coördinator bij de Nederlandse Hartstichting, tel. 06 57 54 80 40 of per mail j.bosdijk@hartstichting.nlBASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook