Natuur- en groentewinkel Gerard Visser tijdelijk ook open op maandag

Natuur- en groentewinkel Gerard Visser tijdelijk ook open op maandag

De nieuwe maatregelen van het rijk zijn behoorlijk ingrijpend. Een van de maatregelen is om de gehele horeca te laten sluiten.

Daardoor is voor u de keus in het “eten” sterk verminderd. Hierdoor hebben wij besloten om zolang deze situatie gaande is tevens op de maandagen geopend te zijn.
De openingstijden zijn dan van 12.00 uur t/m 18.30 uur.

Verder is het zo, dat indien u genoodzaakt bent thuis te blijven, wij onze boodschappen bij u langs kunnen brengen. Dat vindt plaats in overleg.

Langs deze weg willen wij iedereen sterkte en moed toe wensen in deze buitengewone tijden.

Onze natuur- en groentewinkel biedt u versproducten die u nergens anders vindt. Juweeltjes van seizoensgroenten en fruit, elke dag vers ingekocht. Gesneden soep- en roerbakgroenten, salades en zelf bereide schotels. Bijzonder is ook de variatie aan biologische groenten en fruit, superfoods en zuivelproducten. Daarmee zet u altijd iets lekkers op tafel.

En als u er toch bent, kunt u meteen de inkopen doen voor de rest van de week. Ons complete aanbod voorziet in een groots assortiment kruidenierswaren en verzorgingsproducten van biologische herkomst. Alles wat u nodig hebt, voor een eerlijke prijs. Dat is bewust boodschappen doen!
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook