Naaiatelier de Speeltoren

Vanaf heden kunt u drie dagen per week al uw kleding voor reparatie, vermaak -en maatwerk brengen naar Naaiatelier de Speeltoren. Ook is er een strijkservice aanwezig voor al uw strijkwerk.

Maaike Andriessen heeft een ruime ervaring in het vermaken en op maat maken van uw kleding. Eerder heeft ze een naaiatelier gerund in Amstelveen, en daarnaast werkt zij als coupeuse in opdracht van meerdere ontwerpers en klanten. Ze geeft naailes vanuit de Speeltoren en naailessen online en organiseert regelmatig Couture Naaiweken.  Vanaf april zal ze ook een naaiatelier in de Beemster gaan begeleiden van Stichting de Wereldtuin.

Het naaiatelier de Speeltoren zal geopend zijn op: woensdag (10.00-17.00); vrijdag (10.00-17.00) en zaterdag (12.00-16.00). Verder op afspraak via 06 29 02 51 41.

Lingerzijde 1, ingang aan de tuinkant. Voor meer informatie kunt u naar: https://thedressmakersacademy.com/naaiatelier-speeltoren-edam
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook