Muziek en theater in de Harmonie


Twee mooie winteracts komende weken in de Harmonie.

André Manuel kon even niet optreden. Niet als muzikant, maar vooral niet als cabaretier. “Zelfs niet voor zaaltjes met 30 man, wat ik ook prima vind.” Dat miste hij. “Nu merkte ik pas goed hoe belangrijk het podium voor mij is. Alles wat ik doe en maak gaat via de trechter van het podium naar buiten.”
Vijf try-outs deed hij van een nieuw cabaretprogramma. Kan hij dat straks weer oppakken? “Ik weet niet eens zeker of ik het nog wel heb.” Hij denkt even na. Je ziet hem als het ware grasduinen tussen zijn computerbestanden thuis. „Ja, denk het wel.
Dat gaan we zien en horen op zaterdag 4 december 21.00 uur kaarten www.harmonie-edam.nl

Zondag 21 november de band Stikkend lampie met een ode aan  "The Clash". Deze zondag twee sets van de band Stikkend Lampie uit Volendam met in de tweede set een ode aan "The Clash"
Aanvang 1700 uur en de toegang is vrij.

Zaterdag 27 november: Harmonie Pub Quiz voor teams van vijf. Geef je op info@harmonie-edam.nl

Verder vermeld het harmonie programma
Zondag 28 november "Slap Your Mama "Edammer R & B Band
Zaterdag 11 december "Abba Band " vier muzikanten met op zang Beaterice en Vera van der Poel.
Reserveer via www.harmonie-edam.nl

Muziek en theater in de Harmonie

Muziek en theater in de Harmonie

De Jaydees zijn vijf muzikanten die elkaar vonden in hun onblusbare passie voor (alt) country en americana.  Tijdens sessies in afgelegen schuren, geblindeerde garages en kaarsverlichte zolders schaafden zij, slechts gewapend met akoestische, houten instrumenten en fluwelen stemmen aan een authentiek, natuurlijk geluid.
Wat betreft invloeden/referentiekader mag je denken aan Neil Young, Townes van Zandt, Gram Parsons of George Jones maar ook aan nieuwere namen als Gillian Welch, Howe Gelb, Daniel Romano en Ryan Adams.
Zondag 26 mei 17.00 uur.

‘Forever 27’ met Beatrice van der Poel en Erwin van Ligten
Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain, Amy Winehouse e.a.. De artiesten van de 27 club inspireren nog steeds en spreken voor velen tot de verbeelding. Zo ook voor Beatrice van der Poel en Erwin van Ligten (beide 27+).
Topmuzikanten Erwin en Beatrice interpreteren de songs op een eigen manier. De songs krijgen een extra dimensie door het creatieve bluesy gitaarspel van Erwin en de warme gloedvolle stem van Beatrice.

Beatrice van der Poel is singer-songwriter en stem-actrice. In de jaren negentig was ze succesvol met de band Beeswamp en maakte een geslaagde overstap naar het theater.
Gitarist Erwin van Ligten werkte samen met musici als Bertus Borgers, Barry Hay, George Kooymans, Herman Brood, Jan Akkerman, Julya Lo’ko, Frederique Spigt, the Alessi Brothers en Berget Lewis. De Volkskrant noemt hem ‘de Nederlandse Ry Cooder’ ‘Forever 27’ is een feestje!
Kaarten www.harmonie-edam.nl Donderdag 6 juni 21.00 uur.

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook