Mooie opbrengst voor Huis aan het Water tijdens online benefietavond

Op Giving Tuesday, een wereldwijde dag om goed te doen, hield Huis aan het Water dinsdag een grootse benefietavond. Het was een afwisselend programma met muziek, gesprekken over persoonlijke ervaringen en uitleg over wat Huis aan het Water kan betekenen voor mensen die getroffen zijn door kanker. Het programma weer vakkundig gepresenteerd door Kees Tol. Dankzij de vele donaties en de kaartverkoop om de livestream bij te kunnen wonen, werd er maar liefst 8000 euro opgehaald voor het (Na)Zorgcentrum in Katwoude.

Onder andere de 3JS, Nick en Simon, singer-songwriter Lucas Hamming, Nellie Benner, Peter Kapitein, Ruud Veltkamp en natuurlijk Kees Tol gaven belangeloos acte de présence tijdens de online-benefietavond van Huis aan het Water. De productie werd verzorgd door de Lokale Omroep Volendam Edam (LOVE) en vervolgens live gestreamd vanuit de PX in Volendam. Op deze wijze konden mensen die een kaartje gekocht hadden de muzikale avond coronaproof bijwonen.

Huis aan het Water is alle mensen die een kaartje hebben gekocht om de livestream bij te wonen, de genereuze donateurs tijdens de livestream, alle sponsoren en artiesten die belangeloos hun medewerking aan het evenement hebben verleend dankbaar.
Kijk voor foto’s van de benefietavond op de Facebookpagina van Huis aan het Water.


 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook