Mondhygiënepraktijk Schilder bestaat 15 jaar en deelt prijzen uit!

Mondhygiënepraktijk Schilder bestaat 15 jaar en deelt prijzen uit!

Al 15 jaar is Mondhygiënepraktijk Schilder een begrip in Edam en omstreken. Bianca Schilder-Vos heeft in 2000 eerst een eigen praktijk in Utrecht gehad, maar besloot in 2005 om een eigen praktijk in Edam te starten. Samen met de twee tandartspraktijken in Edam zorgt zij ervoor dat heel veel mensen met een fris en stralend gebit rondlopen. Om dat te vieren verloot zij in 2020 elke twee maanden een elektrische tandenborstel aan een van haar patiënten. Iedereen die de praktijk in die periode bezoekt, maakt evenveel kans op deze elektrische tandenborstels.

Mondhygiënepraktijk Schilder begon de laatste tijd uit haar jasje te groeien en moest daarom op zoek naar versterking. Sinds 2019 is daarom mondhygiëniste Yasmijn Sier aan het team van Bianca en Ingrid toegevoegd. Yasmijn heeft de afgelopen paar jaar veel ervaring opgedaan bij tandartspraktijken in Amsterdam, Hoorn en Volendam. Door de komst van Yasmijn krijgt Bianca nu ook meer tijd om extra aandacht te besteden aan thuiswonende senioren die niet meer te voet haar praktijk kunnen bereiken.

Bloedend tandvlees is niet gezond
Bianca en Yasmijn checken uw tandvlees, verwijderen tandsteen en aanslag en geven uw kinderen poetsles. Veel voorkomende problemen, zoals gaatjes en ontstoken/bloedend tandvlees kunnen door de mondhygiënist eenvoudig worden voorkomen en verholpen. Ook is er een relatie tussen verschillende ziektebeelden en de mondgezondheid. Denk hierbij aan bijvoorbeeld hart- en vaatziekten en diabetes. Maar ook stress en hormonen hebben invloed op de mondgezondheid. Tandvleesproblemen hebben ook invloed op de zwangerschap en het ongeboren kind. Bij deze mensen is het dus extra belangrijk dat zij meer aandacht aan hun gebit besteden. Een afspraak met de mondhygiënist kan dan snel worden gemaakt.

Meer ruimte op de woensdagmiddag voor kinderen tot 18 jaar (gratis)
Alle kosten voor de mondhygiënist worden bij kinderen tot 18 jaar volledig vergoed door de overheid. U hoeft voor uw kinderen dan geen tandartsverzekering af te sluiten. Voor kinderen met tandvlees- of poetsproblemen kan eenvoudig een afspraak gemaakt worden bij de mondhygiënist. Dit kan veel problemen met tanden, kiezen en tandvlees in de toekomst voorkomen. Een doorverwijzing van de tandarts is dan niet nodig. Met name Yasmijn kan op de woensdagmiddag eenvoudig tijd vrijmaken voor een afspraak met u en uw kind.

Zelf contact opnemen met de mondhygiënist
De mondhygiënist is tegenwoordig steeds belangrijker geworden. Bianca, Ingrid en Yasmijn zijn van mening dat iedereen recht heeft op een gezond gebit. Inschrijven kan heel eenvoudig online op de website www.mondhygieneschilder.nl of op telefoonnummer 0299-361446.


 




BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook