Mona bedankt!


De afgelopen weken was Mona Keijzer regelmatig in het nieuws, veelal over corona. Vanuit haar rol als Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat kwam ze op voor belangen van de ondernemers, met name in het MKB. 

Mona had vanuit haar christendemocratische achtergrond veel moeite met de tweedeling, tegenstellingen en ruzies die ontstaan als gevolg van de corona-maatregelen. Het CDA Edam-Volendam deelt de zorg die Mona uitte in het artikel in de Telegraaf van afgelopen zaterdag hierover. Datzelfde artikel leidde tot haar ontslag uit het kabinet en uiteindelijk tot haar beslissing om terug te treden uit de landelijke politiek.

Het CDA Edam-Volendam is trots op Mona Keijzer voor datgene wat ze heeft betekend voor de lokale en landelijke politiek. We willen haar dan ook hartelijk bedanken voor haar enorme inzet en zeker ook voor de positieve uitstraling als boegbeeld van de gemeente Edam-Volendam. Zoals bijvoorbeeld eerder deze maand nog tijdens euroArt, waar Mona sprak over het belang van de kunstcollectie van Spaander voor Nederland en voor onze gemeente. Bovendien blijft ze dicht bij haar principes, dat blijkt niet alleen uit het feit dat ze haar zetel in de Tweede Kamer opgeeft, maar ook dat ze uit volle overtuiging lid blijft van het CDA en het christendemocratische gedachtegoed actief zal blijven uitdragen.
CDA Edam-Volendam 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook