Mode Only Ladies mooi opgeknapt

Mode Only Ladies mooi opgeknapt

Vier weken lang was de winkel van Wilma Mol dicht. In die tijd is de dameskledingzaak in de Kleine Kerkstraat 11 in Edam flink opgefrist! “We zitten hier dit najaar precies tien jaar. En nu ik de winkel samen met Marga Guijt ga runnen, was het een mooi moment om weer nieuwe energie in de winkel te brengen.”

De vernieuwde winkel herbergt heel veel sfeer! De gekozen kleuren zijn warm, waardoor de uitgebreide collectie nog beter tot zijn recht komt. Ook de verlichting is vervangen. Als gevolg hiervan is ook het hele plafond vernieuwd. 

Duurzaam
Op verschillende plekken is behang met een warm bloemenmotief aangebracht. Wilma vertelt dat de indeling van de ruimte winkel gelijk is gebleven. “Wel hebben we naast onze nieuwe voorjaarscollectie twee extra merken: Zoso Fashion en Mud Jeans, gemaakt van oude jeans, dus duurzaam!”

Woonaccessoires
Het assortiment geeft heel veel keuze voor ‘de jonge vrouw en hun hippe moeder’. En is ook nog eens uitgebreid met leuke woonaccessoires van het merk Zusss. “Dat loopt ook heel goed! Zeker rond feestdagen.”

Samenwerking
Met haar nicht Marga gaat Wilma voortaan het werk verdelen. “Onderling vullen we de winkeluren in en samen verzorgen we de inkoop.” De winkel zelf is open van dinsdag tot en met zondag. Maar liefst zes dagen dus.
Vorige week vond er een feestelijke heropening plaats met veel aanloop.

Wie alvast wil proeven van het voorjaar kan dus bijna dagelijks binnenlopen in Waterlands mooiste kledingzaak.

Open: dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zondag is de zaak geopend tussen 12.00 en 16.00 uur.

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook