Melden van sportkampioenen

Ieder jaar huldigt het gemeentebestuur de inwoners van de gemeente die in hun tak van sport Nederlands, Europees of zelfs Wereldkampioen zijn geworden.
Om er zeker van te zijn dat er niemand over het hoofd wordt gezien vraagt de gemeente dit via het formulier op de gemeentelijke website (edam-volendam.nl) te melden.
Dit kan zowel door het bestuur van de betreffende sportvereniging als door de betrokken sporter zelf worden gedaan.
In verband met de Coronamaatregelen is op dit moment nog niet duidelijk op welke manier wij de kampioenen van dit jaar gaan huldigen, maar wij proberen er ondanks alles toch een passende invulling aan te geven.
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u hiervoor contact opnemen met Kees Klouwer van de gemeente via tel.nr. (0299) 398 398. 
Melden van sportkampioenen

Ieder jaar huldigt het gemeentebestuur de inwoners van de gemeente die in hun tak van sport Nederlands (of zelfs Europees) kampioen zijn geworden.
Om er zeker van te zijn dat er niemand over het hoofd wordt gezien vraagt de gemeente dit via het formulier op de gemeentelijke website www.edam-volendam.nl/sportkampioen te melden. Dit kan zowel door het bestuur van de betreffende sportvereniging worden gedaan als door de betrokkenen zelf.

Na invulling en verzending van het formulier ontvangt de betreffende Nederlands kampioen een felicitatiebrief van de gemeente. In deze brief wordt gemeld dat medio januari 2019 een uitnodiging volgt voor de gezamenlijke huldiging in het begin van het nieuwe jaar.
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u hiervoor contact opnemen met Kees Klouwer van de gemeente via tel.nr. 398 398.
 
Melden van sportkampioenen

Ieder jaar huldigt het gemeentebestuur de inwoners van de gemeente die in hun tak van sport Nederlands (of zelfs Europees) kampioen zijn geworden. Om er zeker van te zijn dat er niemand over het hoofd wordt gezien vraagt de gemeente dit via het aanmeldformulier Nederlands Kampioen te doen. Dit kan zowel door het bestuur van de betreffende sportvereniging worden gedaan als door de betrokkenen zelf.
Na invulling en verzending van het formulier ontvangt de betreffende Nederlands kampioen een felicitatiebrief van de gemeente. In deze brief wordt gemeld dat medio januari 2017 een uitnodiging volgt voor de gezamenlijke huldiging in het begin van het nieuwe jaar.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u hiervoor contact opnemen met Kees Klouwer van de gemeente via tel.nr. 140299.
 
Melden van sportkampioenen

Ieder jaar huldigt het gemeentebestuur degenen die in hun tak van sport Nederlands (of zelfs Europees) kampioen zijn geworden. Om er zeker van te zijn dat er niemand over het hoofd wordt gezien vraagt de gemeente dit via het aanmeldformulier Nederlands Kampioen te doen.

Dit kan zowel door het bestuur van de betreffende sportvereniging als door de betrokkenen zelf worden gedaan.

Na invulling en automatische verzending van het formulier krijgt de betreffende Nederlands kampioen een felicitatiebrief van de gemeente plus daarbij de mededeling dat later een uitnodiging volgt voor de gezamenlijke huldiging in het begin van het nieuwe jaar.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook