Meet & Greet toekomstige medewerkers huishouding

Dinsdag 15 oktober organiseert De Zorgcirkel een Meet & Greet voor toekomstige medewerkers huishouding in de thuiszorg. Van 18.30 uur – 20.00 uur is iedereen van harte welkom om langs te komen in Zorgcirkel Sint Nicolaashof in Volendam om vrijblijvend kennis te maken. De Zorgcirkel is op zoek naar nieuwe collega’s in de regio Volendam, Edam, Monnickendam en Zeevang.

Als medewerker huishouding in de thuiszorg heb je een ondersteunende rol bij mensen thuis. Je helpt niet alleen bij het huishouden, maar biedt vaak ook een luisterend oor en aandacht. Wist je dat de helft van de ouderen in Nederland eenzaam is? Daar kun jij verandering in brengen alleen al door je aanwezigheid. Werk wat er echt toe doet, meer dan je denkt.

Tijdens de Meet & Greet zijn er verschillende collega’s die je kunnen vertellen wat hun werk inhoudt en hoe een dag nu echt verloopt. Kom deze avond vrijblijvend kennis maken en stel gerust al je vragen. Zorgcirkel Sint Nicolaashof is gevestigd aan Sint Nicolaashof 1 in Volendam. Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook