Manifestatie FvD uitgesteld

In goed overleg hebben de gemeente Edam-Volendam en Forum voor Democratie besloten om de manifestatie die aankomende zondag gepland stond in Volendam uit te stellen. ‘Vanwege de overweldigende belangstelling en het groot aantal verwachte bezoekers kan de veiligheid in de huidige vorm niet worden gewaarborgd.’

De gemeente Edam-Volendam heeft aangegeven het recht te demonstreren als groot democratisch goed te zien. Maar de veiligheid moet in orde zijn. De gemeente zal het FVD (net als alle andere partijen) als overheid faciliteren om de manifestatie alsnog zo snel mogelijk doorgang te laten vinden. Baudet had eerder in de week via een filmpje aangekondigd naar Volendam te komen. Met de gemeente was daarover geen overleg gevoerd.

FvD
FVD meldt ernaar uit te kijken om samen te komen voor een vrijer Nederland, in gesprek te gaan over de problemen van deze tijd en de FVD-verkiezingscampagne af te trappen.
De partij haalde tijdens de Provinciale verkiezingen in 2019 enorm veel stemmen (in Volendam). In 2020 bezocht Baudet met enkele partijgenoten de Volendammer Dijk. Ondanks de coronavoorschriften schudde hij voluit de handen van sympathisanten. Met een spandoek liet hij zien tegen de 1,5 meter maatschappij te zijn. Dit maal had hij aangekondigd zich wel aan de coronaregels te houden, ‘ook al zijn we ertegen’.

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook