Makelaar viert zilveren jubileum met actie

Makelaar viert zilveren jubileum met actie

25 jaar Van Overbeek Makelaars Edam-Volendam

Het was een logische stap, vijfentwintig jaar geleden: een Van Overbeek vestiging in Edam. Een mooie, historische stad, een dynamische bevolking, toenemende bedrijvigheid. Welke makelaar zou zich niet in zo’n markt thuis voelen? Een kwart eeuw later blijkt het besluit van toen nog steeds een uitstekende keuze. Van Overbeek Makelaars Edam floreert als nooit tevoren. En dat moet gevierd worden.

Geen feest zonder cadeaus, vindt makelaar Joris Westerneng, sinds enkele weken frontman van Van Overbeek Makelaars Edam. Daarom brengt Van Overbeek van 1 oktober tot 31 december 2019 geen opstartkosten bij de verkoop van de woning in rekening.

Ervaren en doelgericht
Zeker in de huidige ‘booming’ huizenmarkt, waar scherpte, alertheid én prijs de hoogste prioriteit hebben, is de Van Overbeek-kortingsactie een welkome toevoeging. De prijsactie is niet de enige reden om een feestje met Van Overbeek te vieren. Voor iedereen die overweegt een huis te verkopen, is het  kantoor aan de Kleine Kerkstraat 4 een verstandige keus. Als de enige NVM makelaar in Edam, kent Van Overbeek Makelaars de lokale – en regionale – woningmarkt als geen ander. Hierdoor is de slagingskans op een succesvolle aan- of verkoop zo goed als gegarandeerd.

Krachtige partner voor bedrijven
Het makelaarsteam kijkt al sinds het allereerste begin in Edam verder dan alleen de woningmarkt. Het bedrijfsleven vindt bij Van Overbeek Makelaars een minstens even deskundige partner. Met korte lijnen naar projectontwikkelaars en gemeente, is Van Overbeek Bedrijfsmakelaars van oudsher de spil tussen vraag en aanbod.

Vijfentwintig jaar Van Overbeek Makelaars in Edam. Een kwart eeuw succesvol. Op zich al een prima reden om eens een afspraak te maken. Al helemaal voor diegene die tussen 1oktober en 31 december 2019 een huis in de verkoop willen zetten.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook