Makabere Makkers

Makabere Makkers
Een groepje Makabere Makkers vond het hoog tijd om hun sociaal maatschappelijke verantwoording te nemen. In cultuurtempel De Singel zien zij de ideale locatie om een aantal alternatieve activiteiten uit de fluorescerende vloer te stampen. Vanaf 15 januari zal er 2 keer per maand vanaf 22:00 een fuif plaatsvinden in het café van De Singel met als kern: Bijzondere low budget activiteiten met een grote diversiteit aan muziek die past bij het thema. En dit alles verpakt in een intiem underground sfeertje.

De kickoff begint vlak op je plaat met RAMKRAAK! Een avond vol met obscure vuige punkmuziek, puzzels en noten om te kraken en oude punkdia’s. Als je zelf nog ruige punk lp’s op de plank hebt liggen zijn die meer dan welkom!. Heb je dit gelezen en denk je: “Ik snap er geen hol van!”… Dat is precies de bedoeling!

Check ook onze Hyves, makaberemakkers.hyves.nl (of kom gewoon kijken!)

Programma:
15 januari: RAMKRAAK, punkavond vanaf 22:00. Entree: 2 stuivers.
29 januari: KALEIDOSCOPE, spacemuziek ambient, goa
12 februari: KAAL METAAL, metaldisco van A tot Z
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook