Mahogany Hall start op met ‘BRUUT’ feat. Anton Goudsmit

Mahogany Hall start op met ‘BRUUT’ feat. Anton Goudsmit

Het bijzondere van de Amsterdamse gitarist Anton Goudsmit is dat hij zich bezighoudt met zo'n beetje alles wat met jazz te maken heeft. Of hij nu in het café op de hoek, het Concertgebouw, het Bimhuis of in Paradiso speelt, hij is altijd inventief en verbaast elk publiek met zijn originele invallen en expressiviteit. Hij manifesteert zich al meer dan 30 jaar als een waar podiumbeest en talloze muzikanten en groepen doen een beroep op deze wervelwind van creativiteit. Anton is one of a kind.

BRUUT doet z’n eigen ding en doesn’t give a sh*t about alle regels en omgangsvormen in de jazzwereld. Moeiteloos mixen ze jazz met 60’s surfrock, vunzige rhythm & blues en de dikke sound van de hammondorgel. Geen gewone jazz dus! Dat vinden de mannen van BRUUT! ook en daarom noemen ze hun muziek superjazz.
Een stampende muziek vol grooves, energie en smerigheid.

Zaterdag 03 oktober Zeevangszeedijk 7. Aanvang: 21.00 uur. Toegangsprijs: leden € 8,-, niet leden € 18,-, CJP (t/m 25 jaar) € 10,50.

Reserveren is noodzakelijk i.v.m. de Corona-problemen, bij: Koos Roskam - 0299-372979 of per mail: k.roskam@hetnet.nl  Bij de reservering hebben leden voorrang. Er worden geen tickets aan de deur verkocht.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook