LOVE Radio viert de zomer met Zomerse 50

RTV L.O.V.E. viert zomer van 2019 met het uitzenden van de Zomerse 50, de hitlijst met de meest populaire zomerhits aller tijden. Kijkers en luisteraars kunnen hun favoriete zomerhits doorgeven tot en met 11 augustus op www.zomerse50.nl. Onder alle stemmers wordt een reischeque verloot. De Zomerse 50 is te horen op vrijdag 23 augustus tussen 13:00 uur en 18:00 uur.

De Zomerse 50 is de meest zonnige hitlijst van het jaar met de vijftig populairste zomerhits ooit gemaakt. Vorig jaar stond Dura van Daddy Yankee bovenaan, op de tweede plaats Summer of ’69 van Bryan Adams en nummer drie was voor Kaoma met Lambada.

Wat de zomerhit van dit jaar is, wordt bepaald door alle stemmen die online op www.zomerse50.nl worden uitgebracht. Er mag gestemd worden op de hits van dit jaar, zoals Date la Vuelta van Luis Fonsi, Senorita van Shawn Mendes en Camila Cabello of Loca van Alvaro Soler. Natuurlijk scoren ook de oude zomerhits nog steeds punten.

Stem nu op jouw favoriete zomerhit en luister vrijdag 23 augustus naar de L.O.V.E. via de ether 106.6FM, kabel of TV kanaal 40/41.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook