Lichtpuntje voor Weggeefwinkel

In tijden waarin tradities onder druk staan, omdat we elkaars gezondheid niet in gevaar willen brengen, is het fijn dat een kleine traditie van de Weggeefwinkel toch door kan gaan. Dat is de jaarlijkse kerstmarkt, waarbij we allerlei spullen weggeven die de feestdagen zo gezellig maken.

Om aan de RIVM maatregelen te kunnen voldoen, vindt de kerstmarkt dit jaar plaats in de Singel en niet in de bibliotheek en wel op zondag 13 december van 14.00 tot 15.30.
Mocht u nog spullen hiervoor willen inbrengen, dan kan dat aan de Jan Hoeckstraat 26.

Ook andere spullen die nog een tweede kans verdienen, kunt u op dit adres achterlaten. Op dit moment nemen wij echter tijdelijk geen kleding aan, totdat de maatregelen weer versoepelen.

De weggeefdagen zoals u die van ons gewend bent, kunnen we op dit moment niet organiseren. Daarom zijn we op zoek naar andere manieren om spullen weg te geven. De activiteiten via onze facebookcommunity zijn flink toegenomen. Ook zijn er naast de twee boekenkastjes en voedselkastjes ook drie weggeeftafels bijgekomen. Bent u geïnteresseerd in onze activiteiten kijk dan op onze website www.weggeefwinkeledam.nl of meldt u aan bij onze facebookcommunity.


 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook