Lichtjesavond Edam vrijdag 13 december

Vrijdagavond 13 december organiseren de winkeliers uit het centrum van Edam weer een gezellige en sfeervolle Lichtjesavond.

De winkels uit de Lingerzijde, Kleine Kerkstraat en Spui zijn die avond tot 21 uur geopend.
De deelnemende winkeliers geven 10% korting* op hun assortiment. Van 17-21 uur geldt de kortingsactie, het aanbod is per winkel verschillend. De lichtjes wijzen de weg langs de deelnemende winkeliers; profiteer die avond van mooie kortingen en aanbiedingen. Dat is nog eens fijn shoppen voor de feestdagen. Het draait deze avond niet alleen om shoppen, maar vooral om gezelligheid. Daarom is iedereen welkom om samen te komen bij de Speeltoren.

Bij de Speeltoren wordt er een “foodplein” gecreëerd waar verse pizza wordt gebakken, lekkere hapjes van Mina worden aangeboden en de Prinsenbar deelt warme drank uit. Live muziek door John en Jane van Music Edam luistert het hele evenement op en er kan opgewarmd worden bij de vuurkorven. Voordelig met korting shoppen en daarna gezellig samen zijn bij de Speeltoren, kom vrijdagavond 13 december naar het centrum van Edam!
*in enkele winkels is het niet mogelijk om op het gehele assortiment 10% korting te geven, daar zal een andere aanbieding zijn!


 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook