Lezing door Peter Brusse ‘Ach, Engeland’

De legendarische journalist Peter Brusse komt een lezing geven over onder andere zijn eerder in dit jaar verschenen boek Ach, Engeland. Een boek met een inmiddels uiterst actuele inhoud, waarin Peter de balans opmaakt van zijn jarenlange ervaring als verslaggever in het Britse Koninkrijk.

Zeker nu de Britten afscheid dreigen te nemen van Europa. Maar kan dat eigenlijk wel: afscheid nemen van Europa? Peter is van mening dat afscheid nemen van Nederland niet kan aangezien beide zeevarende naties een lange historie delen.

Ach, Engeland is een caleidoscopische geschiedenis, een liefdesverklaring aan onze eigenwijze overbuur, geschreven door één van zijn grootste kenners. Luchthartig, vrolijk en met Britse humor geschreven, vergezeld van een kritische en vileine blik. Weet Engeland op 11 december waar het aan toe is en zal Nederland de eerste gevolgen ondervinden? We zullen zien.
In Edam zal Peter Brusse de discussie in elk geval niet uit de weg gaan.

Woensdag 11 december. Tijd: 14.00  - 16.00  uur. Kerkgebouw De Swaen, Voorhaven 135, Edam. Leden gratis; niet-leden € 5,-  p.p.
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook