Lekker eten, quizzen en veel muziek in de Harmonie

In een café moet je ook lekker kunnen eten zeggen ze in de Harmonie. En hoe dat allemaal kan laat de Harmonie komende weken zien.

Komende vrijdag de 21e is er een winterse stamppot avond voorbereid door Wim Doets. Dinsdag 25 december, Eerste Kerstdag,  is er nog plek op het bijzondere diner dat Minke Postma en Cor Jonk samenstellen voor de ware liefhebber. Woensdag Tweede Kerstdag is volgeboekt en voor het uitzonderlijk ‘Captains Dinner’ (ook wel Hollandse rijsttafel genoemd) op vrijdag 28 december, bereid door gastkok Tom van der Woude kan nog gereserveerd worden. Vrijdag 4 januari bereidt Biba van de Libanese winkel Mina een Libanees buffet voor waarvoor nog maar enkele plaatsen vrij zijn.

En de muziek ? Twee zangkoren op de stoep (18 december), een winters ‘liedjes om nooit te vergeten’ programma van een Edams muzikantencollectief (zondag 23 december) een hip hop party (Engel en Just) op zondag 30 december en een nachtelijk DJ party op 31 december met een Edam Volendam All Star Band op 1 januari maken het programma van de Harmonie compleet. Waarbij je ook de eindejaar quiz op zaterdag 29 december niet mag vergeten. Veel, mooie, sfeervolle en lekkere kwaliteit aldus Siem kees en Siem van de Harmonie.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook