Laurie Akkerman gaat zangles geven

`Zingen ontspant , geeft energie en is een fijne uitlaatklep` zegt Laurie Akkerman. De goede ervaring met het lesgeven heeft de dochter van gitarist Jan Akkerman doen besluiten om in Volendam een studio te openen om zelf zangles te gaan geven.

Laurie is afgestudeerd aan het Conservatorium in Londen en heeft de laatste jaren zangervaring opgedaan met haar eigen duo Limited 2dition en de Jan Akkerman Band waarin ze een aantal
jaren  lang  de zangeres was. `` Ik heb gewerkt als zangdocent in Londen en Amsterdam  en gaf voornamelijk  privé en duo lessen. Het plezier in het lesgeven heeft me er toe gebracht zelf te beginnen met een zangstudio in Volendam`. 

Laurie Akkerman  wil  aankomende zangeressen helpen met beginnend  zingen, maar ook helpen  in de voorbereiding voor een belangrijke auditie, of bij het krijgen van meer zelfvertrouwen op het podium.
informatie kan verkregen worden op T. 0622602606 of via mail lauriezangles@hotmail.com
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook