Laatste dag aanmelden keuzeavonden woningen Broeckgouw in januari 2019

Laatste dag aanmelden keuzeavonden woningen Broeckgouw in januari 2019

Vanaf 20 november tot uiterlijk 11 december 2018 kunt u zich aanmelden voor de keuzeavond van 45 koopwoningen in verkoopcluster 2 in fase 9&10 in de Broeckgouw én/of de keuzeavond voor 4 GPO- kavels in verkoopcluster 3 in fase 9&10. De keuzeavond voor de woningen uit verkoopcluster 2 vindt plaats op 21 januari.

Verkoopcluster 2

In verkoopcluster 2 zitten 27 woningen die in het toewijzingssegment vallen. Deze woningen, met een VON- prijs tot €305.000 worden op basis van leeftijd toegewezen aan woningzoekenden met een startersstatus. Eén op de 5 woningen wordt op basis van een loting toegewezen aan een niet-starter.

In dit verkoopcluster zitten 18 woningen die in het lotingssegment vallen. Dit zijn luxe woningen met een VON- prijs van €305.000 of hoger. Op de keuzeavond wordt geloot onder alle tijdig ingeschreven en aangemelde deelnemers voor de keuzepositie.

Verkoopcluster 3

Op dit moment kunt u zich ook aanmelden voor de keuzeavond voor 4 GPO- kavels uit verkoopcluster 3 in fase 9&10. Op deze kavels kunt u zelf, samen met uw buren uw droomhuis realiseren. Deze kavels worden op basis van leeftijd toegewezen aan woningzoekenden met een startersstatus. De keuzeavond voor deze GPO- kavels vindt plaats op maandagavond 14 januari om 19:00 uur.
Aanmelden voor de keuzeavond op 14 januari en 21 januari 2019

Klik hier om u aan te melden voor één of meerdere van deze keuzemomenten.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook