Laat de sterren volop stralen

Laat de sterren volop stralen

Licht voor iemand die u lief is...    

Vanaf 29 november stralen twee nieuwe, prachtige kerststerren op de Grote Kerk. Mogelijk gemaakt door BOON Edam en Smit Elektra.

De sterren begeleiden een periode van bezinning en zijn het symbool van het licht dat komt. In deze tijd nog belangrijker dan in voorafgaande jaren. Velen kunnen dit lastige jaar wat extra licht gebruiken.

Vanaf ver zijn ze zichtbaar. “Elk jaar wacht ik op ze. Ik ben erg blij als ik ze weer zie. Ze geven me een fijn gevoel van vertrouwen en hoop”, aldus een inwoner.
Ze branden tot en met 6 januari 2021.

Wilt u meehelpen de sterren ook dit jaar weer volop te laten stralen?

Doneer dan SKME met een dagdeel of dag elektra. Op die dag schijnt de ster extra voor u, uw geliefde of voor iemand die dit jaar wat extra licht kan gebruiken. U kiest zelf de dag.

Stort € 24,- (hele dag) of € 12,- (dagdeel) op NL08 RABO 01563.66.142 ten name van Stichting Kerkelijke Monumenten Edam en geef aan welke dag of avond de ster voor een geliefd persoon schijnt via : www.grotekerkedam.nl/laat-de-ster-stralen-voor-iemand-die-u-lief-is

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook