Laat de ster stralen

Laat de ster stralen

Licht voor een geliefde of iemand waarvoor u het licht wilt laten schijnen


Binnenkort staat ie er weer: de stralende kerstster op de Grote Kerk. De ‘sterrenploeg’ plaatst ‘m elk jaar met zichtbaar plezier op de hoogste top van de gemeente. Hierdoor is de ster voor iedereen zo’n 40 dagen goed zichtbaar. “De ster begeleidt een periode van bezinning en is het symbool van het licht dat komt. “Ik ben erg blij als ik ‘m weer zie”, aldus een van de velen die de ster jaarlijks met blijdschap begroeten.

Bent u ook blij dat ie er weer staat? En vindt u ook dat dit in lengte van dagen zo moet blijven? Steun dan de S.K.M.E. met een donatie voor 24 uur licht. Kosten: € 24.00  per dag, of
€ 12,00 voor alleen de avond.
De ster straalt extra mooi als u zijn licht verbindt met een geliefde of iemand waarvoor u het licht wilt laten schijnen . U kunt zelf een datum kiezen.

De sterren stralen vanaf 28 november 2021 tot 7 januari 2022
Stort € 24,- of € 12,- op Ibannummer: NL08 RABO 01563.66.142 ten name van Stichting Kerkelijke Monumenten Edam en geef aan welke dag of avond de ster voor een geliefd persoon schijnt.

via info@grotekerkedam.nl onder vermelding van:
Naam : …………………………………………….
Voor :……………………………………………..
Dag :……………………………………………..
Avond :……………………………………………..
Of geef dit ingevulde formulier af op Achterhaven 90A

Die dag straalt de ster extra mooi voor u, uw geliefde of iemand waarvoor u het licht wilt laten schijnen .
Laat de ster stralen

Laat de ster stralen

Licht voor een geliefde of iemand waarvoor u het licht wilt laten schijnen

Binnenkort staat ie er weer: de stralende kerstster op de Grote Kerk. De ‘sterrenploeg’ plaatst ‘m elk jaar met zichtbaar plezier op de hoogste top van de gemeente. Hierdoor is de ster voor iedereen zo’n 30 dagen goed zichtbaar. “De ster begeleidt een periode van bezinning en is het symbool van het icht dat komt. “Ik ben erg blij als ik ‘m weer zie”,  aldus een van de velen die de ster jaarlijks met blijdschap begroeten.

Bent u ook blij dat ie er weer staat? En vindt u ook dat dit in lengte van dagen zo moet blijven? Steun dan de S.K.M.E. met een donatie voor 24 uur licht. Kosten: € 24.00  per dag, of € 12,50 voor alleen de avond.

De ster straalt extra mooi als u zijn licht verbindt met een geliefde of iemand waarvoor u het licht wilt laten schijnen . U kunt zelf een datum kiezen – de sterren stralen vanaf 6 december 2019 tot 7 januari 2020.

Stort € 24,00 of € 12,50 op Ibannummer: NL08 RABO 01563.66.142 ten name van Stichting Kerkelijke Monumenten Edam en geef aan welke dag of avond de ster voor een geliefd persoon schijnt.

via  mailto:info@grotekerkedam.nl of info@grotekerkedam.nl onder vermelding van naam, de persoon voor wie het bedoeld is, de dag of de avond.
Laat de ster stralen

Laat de ster stralen

Binnenkort staat ie er weer: de stralende kerstster op de Grote Kerk. De ‘sterrenploeg’ plaatst ‘m elk jaar met overtuiging op de hoogste top van de gemeente. Hierdoor is ie voor iedereen zo’n 40 dagen goed zichtbaar. De ster begeleidt een periode van bezinning en is het symbool van het licht dat komt.

Bent u ook blij dat ie er weer staat? Steun dan de sterrenploeg met een donatie voor 24 uur licht. Symbolische kosten: € 24. De eerste tien dagen zijn al gedoneerd; rest nog 30 dagen. Doet u ook mee?

Geef dan aan welke dag – van 28 november t/m 6 januari – ‘uw’ stralende dag is en stort € 24 op 1563.66.142 van Stichting Kerkelijke Monumenten Edam. De dag kunt u doorgeven aan wilspanjer@quicknet.nl. Die dag straalt de ster extra mooi voor u…
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook