L.O.V.E. Radio & Televisie nu ook digitaal op kanaal 953!

L.O.V.E. Radio & Televisie nu ook digitaal op kanaal 953!

 

Vanaf heden kunt u de uitzendingen van L.O.V.E. Radio & Televisie ook digitaal via Ziggo kanaal 953 ontvangen!
Registratie concert Volendams Opera Koor
deze week op L.O.V.E. Televisie

Vanaf zondag 27 februari kunt u op L.O.V.E. Televisie kijken naar een registratie van het grootse concert van 21 nov. j.l van het Volendams Opera Koor vanuit de St.Vincentiuskerk in Volendam.

Het Volendams Opera Koor, m.m.v. Continuo Rotterdam en onder leiding van dirigent Peter Schlamilch, brengt in de eerste aflevering werken ten gehore van Giuseppe Verdi: Simon Boccanegra en I Due Foscari en van Pietro Mascagni: Cavalleria Rusticana-Landliedenkoor en Paaskoor.

Uitzending dagelijks om 09.00 uur, 12.00 uur, 21.00 uur (maandag om 22.00 uur) en 01.00 uur via het L.O.V.E. Tv-kanaal 12+ (analoog) en digitaal via Ziggo kanaal 953.

Ab Plugboer woensdagavond te gast in L.O.V.E. Sport Extra!

Ab Plugboer is woensdagavond 2 maart om 18.00 uur de hoofdgast in L.O.V.E. Sport Extra!

Plugboer speelde in de jeugd bij FC Volendam waar hij op 26 februari 1984 zijn debuut in het eerste elftal maakte tegen PSV. Hij werd als middenvelder al snel basisspeler en hij verliet Volendam in 1989 om bij SVV te gaan spelen waarmee hij direct kampioen van de Eerste Divisie werd. Na één seizoen in Schiedam ging hij voor FC Utrecht spelen. In de winterstop van het seizoen 95/96 keerde hij terug bij FC Volendam waar hij in 1998 zijn loopbaan afsloot. In totaal speelde hij 388 competitiewedstrijden waarin hij 25 doelpunten maakte.

In het seizoen 2006/07 werd hij assistent-trainer bij FC Volendam. Na het vertrek van hoofdcoach Edward Sturing -in februari 2010- werd Plugboer van het eerste elftal afgehaald. In dezelfde maand slaagde hij voor het diploma Coach Betaald Voetbal. Vanaf het volgende seizoen zal Plugboer werkzaam zijn in de jeugdopleiding van FC Utrecht .

Om 18.30 uur ‘bellen met...Johan Steur’. Voor vragen kunt u surfen naar de website www.fanatix.nl en uw vraag per email stellen. Presentatie: Jack Mühren & Bert van der Poppe.


Moedige Moeders te gast in Zorg op Woensdag

‘ Zorg op Woensdag (zokkezorge)’ is een radioprogramma dat antwoord probeert te geven op allerlei vragen die in de gemeenschap spelen als het gaat om de zorgvoorzieningen in de Edam-Volendam en daarbuiten. Aanstaande woensdagavond 2 maart zijn Tiny Tol Kes en Goos Tuip te gast. Tiny is een Moedige Moeder en Goos Tuip een Moedige vader en tevens voorzitter van de Preventie ouders.

Moedige Moeders ( en Vaders) is opgericht door moeders van drugs gebruikende jongeren in Volendam. Door middel van vele activiteiten, zoals onlangs de 'Fuck Drugs!’ campagne, worden jongeren en hun ouders op de hoogte gebracht van de gevaren van drugs. Verder biedt Moedige Moeders heel veel informatie aan, ze geven voorlichting op scholen, organiseren wekelijks informatie avonden en er is zelfs een speciale Moedige Moeders telefoon. Ook biedt Moedige Moeders een helpende hand door bijvoorbeeld het verstrekken van drugstesten om zo, zoals zij zelf zeggen, 'hun verslaving een plaatsje te geven in hun leven'. Heeft u vragen aan onze gast over dit onderwerp? Stuur dan een mail met uw vraag naar: zorg@rtvlove.nl.

Zorg op Woensdag (zokkezorge), woensdagavond rond 19.30 uur, na de kerkuitzending op L.O.V.E. Radio. Herhaling (onder voorbehoud) zondagavond om 20.30 uur. Presentatie: Marieke Keizer & Loeki de Swart.

L.O.V.E. Radio & Televisie: FM 106.6, kabel 89.0, Tv-kanaal 12+ (analoog) en digitaal via
Ziggo kanaal 953
Internet Livestream: www.rtvlove.nlEmail: info@rtvlove.nl

L.O.V.E. Radio & Televisie, altijd dicht bij jou!
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook