L.O.V.E. Radio op 106.6 FM tijdelijk uit de lucht

Binnenkort wordt de lichtmast waarin onze antennemast hangt ontmanteld en gedeeltelijk afgebroken wegens onderhoud. Dit heeft uiteraard gevolgen voor onze uitzendmogelijkheden.
Vanaf maandag 25 mei is L.O.V.E. Radio tijdelijk niet te horen op 106.6 FM. Er wordt zo spoedig mogelijk een tijdelijk nieuw zendpunt gemaakt, zodat ons radiosignaal weer te horen is op FM. Het kan echter wel zijn dat de ontvangstkwaliteit wat minder is dan u gewend bent.
Rond de bouwvak wordt de lichtmast, en daarmee ook onze antennemast, weer opgebouwd. Ook dan is onze omroep tijdelijk niet te ontvangen op 106.6 FM. Daarna zal alles weer moeten werken zoals u gewend bent.
Uiteraard blijven wij gedurende deze periode wel gewoon te ontvangen via de digitale kanalen als Ziggo en KPN, via de livestreams op onze website en app.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook