Kookboeken winnen door de etalages van De Leuke Keuken te bekijken

Kookboeken winnen door de etalages van De Leuke Keuken te bekijken

Sinds maandag 4 mei heeft kookwinkel De Leuke Keuken in Edam vijf nieuwe, kleurrijke etalages. Dit keer met verwijzingen naar moderne kunst. De kleuren sluiten prachtig aan bij het mooie voorjaar, terwijl het kunstthema subtiel de komende versoepeling van onze bewegingsvrijheid benadrukt, omdat de musea nog tot 1 juni gesloten blijven.

Visual merchandiser Jacques Kriek – de huisetaleur van De Leuke Keuken – wilde dit keer niet alleen 5 oogstrelende etalages maken, maar ook iets extra’s toevoegen om een wandeling door het schilderachtige Edam nog spannender te maken.
Achter zeer decoratieve etalages gaan namelijk de namen schuil van een aantal belangrijke Nederlandse én Amerikaanse kunstenaars die de primaire kleuren: rood, geel en blauw een hoofdrol lieten spelen in hun werken.

Prijsvraag
Ontdekt u als voorbijganger op welke kunstenaars de nieuwe etalages van de kookwinkel in de Kleine Kerkstraat 2 in Edam zijn geïnspireerd? De eigenaar van De Leuke Keuken stelt voor hen, die de meeste kunstenaars weten te noemen, vijf exemplaren van het bakboek Moderne Kunst Desserts van Caitlin Freeman beschikbaar. Ook in dit boek zijn de recepten geïnspireerd op moderne kunst.

Lijst inleveren
Tip: via google afbeeldingen en het zoeken op trefwoorden kan de zoektocht thuis worden voortgezet. Lever uw lijst met kunstenaarsnamen voor 5 augustus 2020, voorzien van uw naam, telefoonnummer en/of emailadres in bij De Leuke Keuken.

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook