Koninklijke onderscheiding voor brandweerman Evert Tuijp

Vlak voor Kerstmis heeft Evert Tuijp uit handen van locoburgemeester Albert Koning een Koninklijke onderscheiding uitgereikt gekregen. Hij kreeg de onderscheiding Lid in de Orde van Oranje Nassau omdat hij ruim 33 jaar lid is geweest van de Vrijwillige brandweer Volendam.
Evert was hoofdbrandwacht, maakte een periode deel uit van het bestuur van de Blusvereniging en was lid van de wedstrijdploeg. Hij is iemand die er de voorkeur aan gaf op de achtergrond te blijven bij zijn inzet voor het brandweerkorps. Het korps hoopt nog jarenlang gebruik te maken van zijn hand- en spandiensten op de oefenavonden.

Vanwege de Corona-beperkingen vond de uitreiking plaats in kleine kring in het vergadercentrum van de gemeente. Locoburgemeester Albert Koning reikte het lintje uit aan Anja die het daarna Coronaproof mocht opspelden bij haar man.

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook